Не можех повече да бъда в Русия. Аз съм украинец

...
Не можех повече да бъда в Русия. Аз съм украинец
Коментари Харесай

Вицето на “Газпромбанк”: Ще се бия за Украйна, инсценираха убийството на шефа и семейството му

" Не можех повече да бъда в Русия. Аз съм украинец по народност, роден съм в Ахтирка, към този момент не можех да следя извън какво прави Русия с моята татковина. Посещението ми е смирение. Искам да измия съветското си минало, да остана в Украйна до успеха ", съобщи още Волобуев.

Той назова нашествието на Русия в Украйна " военно закононарушение ".

" Това е закононарушение от страна на Путин, съветското държавно управление и в действителност съветския народ. Защото не Путин убива украинците тук. Не Путин изнасилва дами. Това е съветският народ. И аз, въпреки и украинец по народност, също нося отговорност за това. Срам ме е от това, цялостен живот ще се кая за това, тъй като нося двойна отговорност - не съм просто руснак. Аз съм роден тук, живях тук 18 години, тъй че давам отговор двойно и тройно”, сподели Волобуев.

Той разяснява и гибелта на някогашния вицепрезидент на " Газпромбанк " Владислав Аваев и фамилията му. Медиите, базирайки се на Следствения комитет на Руската федерация, пишат, че топ мениджърът е умъртвил жена си и детето си, а по-късно се е самоубил. Според Волобуев случаят е инсценирано самоубийство.

“Може би е знаел нещо и е представлявал някаква заплаха “, добави Волобуев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР