Не можех да си представя, че ще стана свидетел на

...
Не можех да си представя, че ще стана свидетел на
Коментари Харесай

Петър Колев: Очаквам остра реакция от София

Не можех да си показва, че ще стана очевидец на подобен жесток фалшификат и тъпчене на съществени човешки права, каквото е правото на самоопределяне на жителите на районен съд Македония.
Няма значение дали става въпрос за българи, дали отиват на броене, парламентарни избори или футболен мач. Служебно те са 3504.
Нашата партия участваше на парламентарни избори предходната година и получи фамозните 3555 гласа. След една година българите в районен съд Македония са преброени като 3504.
Следващото нещо, което чакам, е, че в случай че има футболен мач, тогава статистиката да бъде, че 3517 българи са гледали този футболен мач в РСМ.
Тази грубост и безчовечие към съществени европейски полезности, които не престават десетилетия наред в РСМ, в този момент и незабавно би трябвало да бъдат спрени.
Това е подигравка с достолепието на сънародниците ни в РСМ, това е подигравка със самия мен. Очаквам, че ще има остра реакция от публична София.

Ние сме привикнали с тази грубост. Искам да схвана по кое време нашите братя в София ще се разсънят и с действителни очи ще погледнат на тази насмешка, която се случва под носа им с македонските българи.
В Скопие има проект, който към този момент се осъществя. Той е обвързван с настояването за отваряне на Конституцията и вписването на българите като държавотворен народ в нея.
Сценарият ще бъде следният: по-късно броене ще се разгласи, че българите са незначителна част от обществото и няма да има потребност от отваряне на Конституцията.
Най-вероятно доста скоро ще чуем по какъв начин в историческата комисия са се разбрали, че цар Самуил е цар на България. След това ще последва слагане на една плоча на крепостта в Охрид, на която той ще бъде провъзгласен за цар на българите.
После чакаме да се махнат 10-15 плочи, на които написа за българския фашистки окупатор, и той към този момент няма да бъде български, а ще бъде единствено фашистки.
Тъй като българите са 3504, ще се каже, че няма потребност от промени в Конституцията и сме решили казуса с България.
За страдание, София ще бъде сложена в обстановка, в която ще би трябвало да вдигне бариерата пред районен съд Македония и тя да стартира договаряния за Европейски Съюз...
Това не трябва да се позволява!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР