Не може цялата държава да ври и кипи заради чумата

...
Не може цялата държава да ври и кипи заради чумата
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Не може цялата държава да ври и кипи заради чумата и единственото прессъобщение от Министерски съвет да е среща на премиера с футболен клуб „Арда“

Не може цялата страна да ври и кипи поради чумата и единственото прессъобщение от Министерски съвет да е среща на премиера с футболен клуб „ Арда “. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. „ Нямаме никакво желание да трупаме партиен дял от нещастието на хората. Няма партиен цвят.

Всички българи ще пострадат от тази обстановка. Икономиката, тъй като както еврокомисарят предвижда, целият бранш свиневъдство ще си отиде “, съобщи Нинова. По думите й цените ще ударят по джоба всеки българин. „ Отделно това общественото напрежение, което ври и кипи в страната. Тук се изисква малко надпартийно схващане “, съобщи още Нинова. Според нея е потресаваща информацията от Министерски съвет.

„ Не може цялата страна да ври и кипи и единственото прессъобщение да бъде среща с футболен клуб „ Арда “. „ Разбира се, ние разбираме защо става дума. Идват локални избори. Сигурно взема отново акцията на ръчно ръководство. Почва да раздава пари занапред, само че има над партийните ползи има и надалеч по-големи. За нас това е целта на страната “, съобщи Нинова във връзка с АЧС.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишет
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР