Не може партиите да „пируват“ на фона на кризата на

...
Не може партиите да „пируват“ на фона на кризата на
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Положението за България ще е много тежко, ако имаме слаб туристически сезон през лятото

" Не може партиите да „ пируват “ на фона на рецесията на с ковид. Политическите партии би трябвало да се откажат от дотациите си до края на мандата ", съобщи водачът на „ Воля “ Веселин Марешки в БТВ „ Тази заран “.



" Липсата на дотации няма да направи партиите подвластни от бизнес ползи, а от техните гласоподаватели, които могат да ги поддържат с членски импорт и дарения ", счита заместник-председателят на Народното събрание.

Според Марешки доста от ограниченията на държавното управление против разпространяването на ковид и неговите последици върху обществото са положителни, само че други не е трябвало да бъдат одобрявани. Като образец той даде възбраната за посещаване на парковете, защото поради няколко „ недициплинирани “ са страдали хората, които съблюдават отдалеченост.

" Мярката 60/40 е добра, само че има някои бизнеси, които не обгръща и е можело да е намерения за разширение на нейния обсег и за някои предприятия да бъде да вземем за пример 80/20 ", счита водачът на „ Воля “. Един от неговите бизнеси също ще се възползва от мярката 60/40 в помощ на чиновниците на фитнес, затворен поради рецесията.

Марешки подсети, че е предложил основаването на „ стопански щаб “, който да разисква съответни ограничения за бизнеса.

" Положението за България ще е доста тежко, в случай че имаме слаб туристически сезон през лятото ", сподели водачът на „ Воля “, който означи, че има предстоящи съветските летовници да спасят нашите хотелиери и туроператори.

" Спадът на цените на петрола на международните тържища би трябвало да докара до спад и на цените на горивата на бензиностанциите у нас ", безапелационен е Марешки.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР