Не може на черното да кажеш бяло. За това сме

...
Не може на черното да кажеш бяло. За това сме
Коментари Харесай

Каракачанов: Думите на Нинова доказват, че поговорката за българите в ада и казаните е вярна

Не може на черното да кажеш бяло. За това сме най-бедните в Европейски Съюз и поговорката за пъкъла и казаните е вярна. Само тъй като си водач на опозицията, да не можеш да излезеш и да си пречупиш езика, с цел да кажеш Срещата на върха ЕС-Западни Балкани е триумф е грозно. Вчерашната среща бе историческа. За пръв път в новата ни история се случва такова нещо. На една маса седнаха Гърция и Македония, Сърбия и Косово. Защо да не кажеш, че това е триумф? Българска социалистическа партия, когато са били на власт, предриели ли са някаква сходна самодейност?

Това сподели в утринния блок на БТВ министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила, който разяснява думите на водача на Българска социалистическа партия малко по-рано в ефира на предаването. "Никога не съм търсил поддръжката на Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. Тя дори не ми би трябвало. За мен беше обикновено да обясня на всички за модернизацията на армията. Виждате, че нямам проблем. Искам 1,5 милиарда, Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила ми дава 1,8 милиарда Българска социалистическа партия да спрат да приказват лъжи, че поради тях е изменен Закона за КЕВР. Това стана с помощта на импортирания законопроект от депутатите на Вътрешна македонска революционна организация. Там не стои нито един автограф на депуат от Българска социалистическа партия ", разкри той.

"Според мен Гърция и Македония са на една ръка разстояние от договорка за името. Важно е този неестествен спор за името да завърши, тъй като това пречи на еврочленството на Скопие. За мен няма безусловно никакво значение дали ще се споделя Илинденска Македония, Северна Македония, Вардарска Македония. Ние нямаме проблем с името. Описали сме нашите искания и от какво няма да отстъпим в Договора за добросъседство. В връзките сред България и Македония се бъркаха трети страни и това е повода да изгубим толкоз доста време ", разкри военният министър.

"Темата за Иран измести малко фокуса и още веднъж сподели двоен стандарт. Тогава, когато искаш да отнемеш бизнеса на няколко Източноевропейски страни, не ти би трябвало единството на Европа. Тогава, когато обаче ти се нарушават икономическите ползи в Иран, искаш единна и мощна позиция на Европейски Съюз. Това е двоен стандарт и ние не би трябвало да си мълчим като папагали. Темата за превозвачите е обяснена твърдо от Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила. Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила и Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила видяха тировете и чуха гласа на българските превозвачи. Това също е триумф на срещата в София ", безапелационен беше Каракачанов.

"Явно някой го е боязън да предприеме по радикални ограничения против ислямизацията. Бяхме се разбрали нашето предложение за Закон за вероизповеданията да бъде разискван на необятна основа и внезапно беше импортиран разновидността на Движение за права и свободи. Не беше колегиално. Нека в този момент Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи да изясняват по какъв начин ще се стопират всякакви пастори и проповедници, които си вършат каквото желаят. Трябва да спрем да се разделяме на ние и те по значимите тематики в страната ", приключи вицепремиерът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР