Не може избирателно да се вадят само местните данъци и

...
Не може избирателно да се вадят само местните данъци и
Коментари Харесай

Асен Василев е в паника, обяви Каримански

„ Не може изборно да се вадят единствено локалните налози и такси. Целият пакет данъчни закони, който е вкаран в Народно събрание демонстрира един безпорядък и суматоха у министъра на финансите, тъй че да се резервира бюджета до 3%, както посредством буфера на финансовите разноски, по този начин и с по-голямата събираемост. Тя обаче не се дължи на качествени доходи, а желае под паника да го направи от повишаване на налозите “.

Това мнение изрази финансисът Любомир Каримански пред Нова нюз по отношение на плануваното повишаване на налог здания, съобщи Трибюн. Той беше безапелационен, че ставката и оценката са остарели и е неизбежно повдигане, само че то би трябвало да се съобрази както и оценката и ставката в съответните градове, по този начин и с приходите на хората.

„ Не може такса боклук да бъде тук-там повече от налог постройка. Как се мери такса боклук? Няма прецизен измерител. Трябва първо да има механизъм, кой какъв брой изхвърля “, съобщи Каримански.

Той дефинира като изненада и планувания налог за втори автомобил „ Не може по този начин да се работи - на парче. Правителството работи прикрито, то не чува всички страни, преди да предприеме нещо “.

Каримански дефинира като парадокс да се приравнят гражданските и трудовите контракти. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР