Не може главният прокурор да бъде привикван със SMS-и от

...
Не може главният прокурор да бъде привикван със SMS-и от
Коментари Харесай

Гешев: Не може главният прокурор да бъде привикван със SMS-и в президентството

„ Не може основният прокурор да бъде привикван със SMS-и от едно лице, евентуално същият Митко, на който евентуално президентът Радев, евентуално споделя да смачка инспекцията на Антикорупционната комисия във връзка с брачната половинка му. Отговорът ми беше явен ”. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев преди съвещанието на Пленума на Висшия правосъден съвет (ВСС), представен от Нова тв.

В сряда прокуратурата заяви, че прекратява всевъзможни контакти с президентството, с изключение на формалната писмена преписка, до изговаряне на Конституционния съд по делото предоставяне на наложително пояснение на наредбата на член 103 от Конституцията на Република България. Тя се отнася до имунитета на президента.

На въпрос за изказванията на предприемача Васил Божков, че брачната половинка му е задържана, Гешев съобщи, че не е осведомен с детайлности за следствието.

„ Божков е разгласен е за търсене, в това число от Интерпол. Това, което се случва, е, когато прокуратурата реши, да ангажира наказателната отговорност на лица, които вие медиите наричате престъпни престижи или олигарси от престъпния преход. Случва се нещо нормално – ангажираме тяхната наказателна отговорност за крадене през тези 30 години, крадене от българския народ, вследствие на което той живее оскъдно и в бедност. Всичко е обикновено, само че когато се насочим към това да дадем правдивост на българските жители, в един миг олигарсите стават жертви. Те ли са жертвите? Защо вършим реклама на едни хора, за които е ясно какви са? Как по този начин всички станаха жертви? Как по този начин всички богати хора се опасяват? Толкова страхливи милиардери. Как става по този начин? Защо не се опасяват тези хора, които живеят в бедност, вследствие на това, че някои хора не си заплащат налозите. Липсват половин милиард лв. ”, съобщи Гешев. И добави: „ Колегите ще създадат всичко допустимо, с цел да си приберем господин Божков. Ще създадем всичко допустимо, с цел да не се опасява, в това число да му осигурим психическа помощ в хода на работата “, добави още основният прокурор.

Той беше безапелационен, че не се “среща с олигарси ”, въпреки че е имал покана за подобен диалог. “Нямам потребност от това ”, сподели още обвинител номер 1. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР