“Не може едно момче дебело или не дебело, защото май

...
“Не може едно момче дебело или не дебело, защото май
Коментари Харесай

Васил Божков: Не може едно дебело момче да ръководи държавата

“Не може едно момче дебело или не дебело, тъй като май че отслабна, да седи в сянка, да има 10 компрометирани вестника и една телевизия, която я компрометира, да управлява цялата страна “. Това споделя хазартният необут Васил Божков, който е записал особено видео, в което дава отговор на въпроси на жители:

Въпросът " Кой дърпа конците? " му е бил заложен 21 200 пъти, се твърди във видеото.

“Като каже нещо (Пеевски) и всички да треперят. Просто би трябвало да се преодолее страха. Преодолявайки страха и с Пеевски е завършено. Да не би Гешев да може да арестува един милион души. Няма по какъв начин да стане това “, споделя Божков.

От Дубай Божков споделя, че България се ръководи от “няколко индивида, които се преценяват един с различен и си оказват помощ.

“Бойко, Шиши, няколко индивида под тях от вида на Влади Горанов, Гешев. Това са рискови хора с доста пари, които могат да дърпат конците в сянка непрестанно, да поставят техни аватари и отново да ръководят страната, да изсмукват силите на народа, да вземат всичкото финансиране, което идва в България от света и след тях и потоп “, изяснява Божков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР