Не може да се сформира успешен нов кабинет, защото го

...
Не може да се сформира успешен нов кабинет, защото го
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Не може същите хора да сформират по-успешен кабинет

" Не може да се образува сполучлив нов кабинет, тъй като го вършат същите хора ". Това съобщи пред политологът доцент Татяна Буруджиева.

По думите ѝ методът, по който се търси поддръжка за ново държавно управление, също провокира подозрение във опцията да бъде получена.

" В нито една страна и в нито една партия не се прави оценка позитивно и като деяние на сътрудник това да се опитваш да разцепиш парламентарна група и да привличаш народни представители, влезнали с листи на други партии и обединения. Това повече основава спънки, в сравнение с дават опция да се построи съществено болшинство ".

Според доцент Буруджиева от " Продължаваме промяната " не желаят да учат уроците, които получиха по време на досегашното им ръководство.

" Те са уверени, че са най-хубавото, което България в миналото е видяла и което заслужава. И всички би трябвало да са доста щастливи, че те желаят да ръководят, а не са си отишли, както някои от тях заплашват в постове в обществените мрежи ".

Тя предвижда, че даже да се събере болшинство, което да гласоподава кабинет " Василев ", би трябвало да е ясно, че сходно ръководство няма да може да реши значимите задания, поради които Политическа партия твърди, че би трябвало да остане на власт.

" Бързите избори са в по-голяма изгода на Политическа партия, в сравнение с тези опити да останат на власт в познатия към този момент дует. За мен беше предстоящо да предложат Асен Василев и също по този начин предстоящо е това да не бъде подкрепено ", посочи тя и предвижда предварителни избори в края на септември:

" Изборите са на дневен ред ", заключи тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР