Не може да се продължава със служебни правителства, те се

...
Не може да се продължава със служебни правителства, те се
Коментари Харесай

Мартин Димитров : Радев изгражда служебна президентска република

" Не може да се продължава със служебни държавни управления, те се трансформират в проблем за България. " Това сподели Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на - народен представител в някогашния парламент от " " (ДБ) в предаването " Офанзива с Любо Огнянов ".

" Не вземам участие в диалозите (за обединяване с " " (ПП) преди вота). Докато няма резултат от тези договаряния, няма да смисъл да се приказва ", добави  той.

Относно дали има заплаха Демократична България да се разтвори в Политическа партия Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на сподели: Няма такава заплаха.

" Президентът построява служебна президентска република ", сподели той за новия кабинет на Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София..

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР