Не може да се каже защо австрийският канцлер Себастиян Курц

...
Не може да се каже защо австрийският канцлер Себастиян Курц
Коментари Харесай

Кючуков: Не е много ясно защо австрийският канцлер не защити България след изказването на Путин

Не може да се каже за какво австрийският канцлер Себастиян Курц остави без коментар изявлението на съветския президент Владимир Путин, че Европа не би трябвало да се държи като България, която не е съумяла да отбрани националните си ползи в областта на енергетиката.

Все отново Австрия е ротационен ръководител на Европейския съвет, разяснява по телевизия " Европа " зам.-външен министър Любомир Кючуков.

Според него в Европейски Съюз стартират да се натрупат съществени проблеми, свързани с осъществяването и тълкуването на разнообразни наставления, които би трябвало да са наложителни за всички държави-членки.

" Очевидно е, че при съществуването на тези връзки, които има сред Русия и Европейски Съюз, Русия и Съединени американски щати опитът да се поддържа някакъв разговор с Русия, който Курц в качеството си и на ръководител и по двустранна линия се пробва да направи, допусна курс да не поеме този разговор от името на целия Европейски Съюз. Още повече, че той в действителност би звучал не напълно правилно, когато става дума за това, което се случва към Северен поток. ", съобщи Любомир Кючуков.

 Путин към Европа: Не проявявайте уязвимост като България в отбраната на ползите си Виж още Путин към Европа: Не проявявайте уязвимост като България в отбраната на ползите си
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР