Не може да се изключи вероятността за без сделка като

...
Не може да се изключи вероятността за без сделка като
Коментари Харесай

Домбровскис: Не може да се изключи вероятността за Brexit без сделка

Не може да се изключи вероятността за без договорка като резултат от излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз. Това призна през днешния ден изпълнителният вицепрезидент на Европейската комисия Валдис Домбровскис. Той обаче добави, че сходен сюжет изобщо не наподобява прелъстителен.
Домбровскис настоя Лондон да не чака да получи особено отношение в комерсиалните договаряния с Брюксел след Brexit след приключването на предходния интервал в края на 2020 година.
 Brexit: Европейски Съюз отстъпи пред Англия, с цел да резервира непоклатимост Brexit: Европейски Съюз отстъпи пред Англия, с цел да резервира непоклатимост
Решението пристигна, защото договарянията за бъдещи връзки сред Европейски Съюз и Обединеното кралство са цялостни с несъгласия и вървят в посока на...
Изявлението идва като отговор на неотдавна утвърденият от английския парламент законопроект за вътрешния пазар, който се опълчва на към този момент подписаното Споразумение за отдръпване на Англия от Евросъюза. Ако не бъде реализирана всеобхватна двустранна комерсиална договорка и тя не влезе в действие до края на годината, евентуално ще бъдат въведени гранични инспекции и ще се ползват мита върху стоките при изискванията, избрани от Световната комерсиална организация, написа БНР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР