Не може да се говори за хаос при гласуването с

...
Не може да се говори за хаос при гласуването с
Коментари Харесай

Журналистът Светослав Метанов: Новото НС по-скоро няма да е като предишното, заради големината на средните парчета


Не може да се приказва за безпорядък при гласуването с машините - имаше единични случаи, по-малко от половин % е броят на машините в страната, с които е имало проблем. Това съобщи журналистът Светослав Метанов в извъредното издание на " Директно в новините " с водещ Стефан Кунчев.

Проблемът с електронното гласоподаване значително е заложен в системите на държавната администрация - няма задоволително висока сигурност на информацията. Ако има воля, нещата ще се разрешат. Самият Светослав Метанов изясни, че е почитател на опцията за онлайн гласоподаване.

Затрудненията на възрастните хора да гласоподават с машина съгласно него не са публикуван проблем.

" Най-големият минус на предизборната акция беше, че нямаше конфликт на хрумвания ", разяснява журналистът.

Според него в случай че е стеснен в действителност следения, купения избор, в случай че в ромските квартали има по-ниска интензивност, както демонстрират данните сега, това значи, че е нараснал законният избор.

" Ще има основна разлика в представителството на междинните сладкиши, тъй като има сладкиши, които идват от чужбина, не е ясно кой ще отиде на трето място ", съобщи Светослав Метанов, правейки съпоставяне с резултатите от постоянните избори през април.

Дали новото Народно заседание ще бъде имитация на 45-я парламент? Според журналиста по-скоро не, поради размера на обособените части.

" Те няма да са същите по величина, даже да са същите типове торти на витрината. Може да има и торти, които социолозите не са слагали досега ".

Според него ще се сформира устойчиво държавно управление в мандата на новоизбрания парламент.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР