Не може да продължаваме да сме дупката на света по

...
Не може да продължаваме да сме дупката на света по
Коментари Харесай

Диана Русинова: Не може да продължаваме да сме дупката на света по отношение на пътищата

Не може да продължаваме да сме дупката на света във връзка с пътищата, тъй като даже в прилежаща Сърбия пътищата не са в толкоз неприятно положение . Това сподели Диана Русинова - ръководител на Европейския център за транспортни политики, заяви Българска национална телевизия.

Проблемът не е в това по какъв начин строят строителите, а в това по какъв начин се управляват тези градежи. Ако има надзор, който просто не приема обекта на строителя, то той в никакъв случай няма да строи некачествено, тъй като просто няма да си получи парите.
 Караджов се качи на тир, с цел да се убеди в неприятното положение на обходен път
Караджов се качи на тир, с цел да се убеди в неприятното положение на обходен път

Това стана по време на митинг на тираджиите

Единственият метод да подсигуряваме, че парите няма да потънат някъде е когато създадем положителни и съществено контролиращи органи. Държавата би трябвало да спре да се прикрива и да допусне самостоятелни специалисти да управляват целия развой и да наблюдават за качественото осъществяване на инфраструктура.

По отношение на знаците на " Хемус ", Русинова съобщи, че знаците за краткотрайно прилагане са с най-ниския клас на светлоотразителност. Подобен вид знаци не могат да се поставят на автомагистрали, а европейските наставления и националното законодателство го не разрешава. Не може едната манивелата на " Хемус " да бъде заменена, а другата не.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР