Не може да обръщаме отношението към Прокуратурата в цялостна идеология,

...
Не може да обръщаме отношението към Прокуратурата в цялостна идеология,
Коментари Харесай

Златанова притеснена от членове на ВСС

Не може да обръщаме отношението към Прокуратурата в цялостна идеология, върху която стъпват няколко партии, сподели някогашният правосъден министър
е ми направи положително усещане тонът, с който си говореха членовете на Висш съдебен съвет. Не си даваха сметка, че хората ги гледат и са на тези позиции, с цел да дават образец. Това съобщи някогашният правосъден министър Зинаида Златанова в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.

“Нека и двете страни в разногласието за Гешев да се успокоят. Няма по какъв начин обществото да не се занимава с избора на нов основен прокурор. Но въпреки това, не може да обръщаме отношението към Прокуратурата в цялостна идеология, върху която стъпват няколко партии ”, сподели още тя.

" Г-жа Павлина Панова щеше да е по-добър ръководител на Върховен касационен съд. Но Висш съдебен съвет избра Лозан Панов. Същите хора, които преди този момент показваха неприятно мнение за него. Не може авансово да приказваме дали даден сътрудник ще бъде добър, преди да сме видели работата му ", добави Зинаида Златанова.

" Прокуратурата си избра своя основен прокурор и би трябвало да има самочувствие, тъй като с помощта на техните старания Европейска комисия предложи отпадането на мониторинга ", сподели още тя.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР