Не може да нямате поне един приятел, който след края

...
Не може да нямате поне един приятел, който след края
Коментари Харесай

Всички ви го казват, но и вие си го помислете - защо да се върнеш при бившия е лоша идея

Не може да нямате най-малко един другар, който след края на дългата ви връзка да ви е споделил: „ Сега имаш потребност от някакво време самичък.. “.

Вие се съгласявате, тъй като усещате, че това звучи рационално, само че какво желаете в действителност? Вие желаете допустимо най-скоро да срещнете някой нов или в най-лошия случай да се върнете при някогашния.

Ето за какво думите на вашия другар се забиват като остри нокти в кожата ви, тъй като звучат като възбрана за вас да запълните празнината в душата си.

Но колкото и извънредно да звучи, това е самата истина – вие би трябвало да се научите да бъдете сами, да можете сами, тъй като единствено когато си един пълностоен, приключен човек, който е разкрил щастието в себе си, ще бъдеш подготвен за нова, същинска връзка.

Няма такова нещо като започване изначало. Как ще започнете начисто нещо, което към този момент има история?

Щом се е стигнало до разлъка, без подозрение единия е бил засегнат, а може би даже двамата.

Може доста да ви се желае тези рани да изчезнат, само че подозрението, че някогашния ще направи същите неточности още веднъж, надали ще се изпари.

Освен това, в случай че един човек не е имал време да остане самичък, той ще трансферира навиците, които е построил, още веднъж във връзката си.

Възобновените връзки няма да ви дадат късмет да размислите над повода за разлъка, тъй като ще се концентрирайте върху страстите, които идват с новото начало.

Хората се хвърлят през глава в продължението на остарялата обич, без да са обмислили от какво в действителност се нуждаят.

Ако в действителност любовта и войната могат да бъдат съпоставени, то тогава несъмнено имате потребност от отмора.

Разпадането на една връзка, нормално е съпроводено от доста набези и отмъщения, които сътрудниците си разменят.

Когато прибързате със завръщане към някогашния или търсене на нов човек, вие не се възползвате от миг, който е доста скъп за вашето създаване като персона.

Казват, че мъдростта се открива в самотата и идва с болката. Изживейте момента след раздялата пълноценно, а точно – търсейки щастието в себе си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР