Не може да ни оставят без финансова помощ. С тези

...
Не може да ни оставят без финансова помощ. С тези
Коментари Харесай

Болната от Covid Десислава избухна: Трябва ни финансова помощ

„ Не може да ни оставят без финансова помощ ”. С тези думи фолк певицата ДесиСлава разяснява протичащото се към сътрудниците й в музикалния бизнес. Изпълнителката надигна глас, откакто стана ясно, че над 150 хиляди души, които са заети в сектора, остават без работа, откакто биват затворени нощните заведения, научи HotArena.

Певицата, която преди дни призна, че е болна от ковид, застава морално зад тила на други свои сътрудници. А фолк гилдията излезе на митинг „ Музиката не е вирус ”, на който Десислава не съумя да участва, защото е инфектирана и под карантина, написа „ България през днешния ден ”.

„ Ако би трябвало доста дълго време да не се работи в заведенията, приказвам за бармани, реализатори, диджеи и сервитьори, считам, че е редно да бъдем подкрепени по някакъв метод ”, споделя изпълнителката. Самата се бори много настойчиво с заболяването и към този момент е по-добре. Но даже и откакто прекара ковид, ДесиСлава е безапелационна, че работата не може постоянно да се стопира.

" Не знам дали съм права, само че ние не можем да спрем да работим напълно. Това затваряне от през днешния ден за на следващия ден е плашещо за хората и те по тази причина скочиха по този начин остро. Може би на два месеца би трябвало да се затваря всичко за две седмици, само че да бъде планувано, с цел да може хората да се приготвят. ”, споделя още изпълнителката.

„ Сметките вървят освен при нас, само че и при всички, които работят в областта на нощните заведения.Не приказвам за харчене на пари за кеф, а за елементарните, наложителни, ежемесечни разноски, които даже и ние, изпълнителите, имаме ”, споделя Деси, написа „ България през днешния ден ”.

„ Няма по какъв начин да кажа: Дайте да работим и да се заразяваме всеобщо ”, само че в това време би трябвало да бъде измислена опция за подкрепяне на нашите хора.

Реално, единствено нашият отрасъл остава на последно място. Факт е, че нощните заведения и клубовете са местата, където се събират най-вече хора и е в действителност рисково. Трябва да се мисли трезво, само че и да бъдат подкрепени всички хора, които са заети в тази сфера ”, прибавя още тя.

Що се отнася до ковид, ДесиСлава споделя, че сега се усеща добре и е изолирана от фамилията си. Тестовете на мъжа й Благой Найденов са негативни, както и на двамата й синове.

„ Загуба на усет и подушване, както и мощно главоболие–това бяха моите признаци. Чаках си резултатите до 3 сутринта, бях доста обезпокоена.
Тревожех се поради това, което съм чувала по новините–интубация, болница, тежко положение, само че съм добре ”, споделя още Деси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР