Не може да натовариш човек като Стою Стоев, завършил преди

...
Не може да натовариш човек като Стою Стоев, завършил преди
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Номинация на Никола Минчев за председател на правна комисия щеше да е по-добра


Не може да натовариш човек като Стою Стоев, приключил преди 2 години, с такава голяма отговорност

„ Аз персонално не гласувах за номинацията на Стою Стоев за ръководител на правна комисия. Той за мен не е умел. За мен това е израз единствено на съблюдаване на това джентълменско съглашение, което някои други не съблюдават. То беше при изискване, че Народно събрание работи за повече от 3 месеца и имаме общо ръководство “, съобщи пред бТВ Десислава Атанасова. 

Председателят на ПГ на ГЕРБ съобщи, че не може да натовариш човек като Стою Стоев, който е приключил преди 2 години, с голямата отговорност да води правна комисия на фона на промени в Наказателно-процесуален кодекс за следствие на основния прокурор, промени в Конституцията и КПКОНПИ.

„ Моите извинения към сътрудниците, само че неналичието на опит от време на време доста проличава. В групата на ПП-ДБ има двама правосъдни министри- Надежда Йорданова и Христо Иванов. Защо не Никола Минчев? За мен беше в пъти по-добра номинация от сътрудника Стою Стоев “, аргументира се Атанасова.

Тя попита докога тази закъсняла правосъдна промяна в службите ще коства най-малко по едно постоянно държавно управление.

„ Когато всички диалози да има едно постоянно държавно управление, което може да предложи ограничения, бюджет, непоклатимост, шенген, еврозона внезапно се завихря съвършената стихия внезапно се отхвърлят поради неверен метод “, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Въпросът с оставката на Гешев не е от Мария Габриел, а от 3 години насам, акцентира Атанасова. Тя разкри, че точно тя е била  дамата, на която Иван Гешев  се е обадил по телефона. 

„ С господин Гешев връзките ни са институционални и служебни “, акцентира Атанасова.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР