Не може да искаме да има хаос, безотговорност, особено в

...
Не може да искаме да има хаос, безотговорност, особено в
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Ковачев: Не може да искаме хаос

Не може да желаеме да има безпорядък, безнаказаност, изключително в тази тежка обстановка към пандемията. Това счита евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев  Андрей Ковачев Андрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година до момента..

„ Търси се разговор с всеки, който е виновен към своята страна. Всичко друго е предпочитание за власт, което да се сбъдне не по либерален метод, а посредством всяване на безпорядък, суматоха и ненавист “, безапелационен бе той.

Пред бТВ той сподели, че всичко това е опит за дестабилизация на страната. Ковачев счита, че може да се употребяват младите.

Караянчева: Членовете на ГЕРБ няма от какво да се срамят

В студиото на бТВ Андрей Ковачев  Андрей Ковачев Андрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година до момента. се възмути от другия събеседник и сътрудник в Европарламента - Иво Христов (БСП/ПЕС) поради това, че употребява прилагателни в опит да обиди премиера Борисов. Ковачев му подсети, че държавното управление се употребява с доверие в чужбина.

"Извинявайте доста, това е извънредно ниско равнище. Аз съм изумен за това, което вие говорите! Това е доста ниско равнище, което вие въведохте! Много ви апелирам! ", реагира Ковачев.

И настоя, че дейната гражданска сила на младежите би трябвало да материлизира в демократични избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР