Не може да има успешна политика без силна икономика, както

...
Не може да има успешна политика без силна икономика, както
Коментари Харесай

Румен Радев: Не може да има успешна политика без силна икономика

Не може да има сполучлива политика без мощна стопанска система, както и мощни стопански резултати са невъзможни без съответна политика на страната към бизнеса във връзка с качеството на образованието, административната тежест, битката с корупцията " - това е декларирал президентът Румен Радев на среща с представители на Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР), оповестиха от прессекретариата на президента.
 
" Бизнесът също би трябвало да направи своите заключения за нивото на възнаграждение на труда и отлива на квалифицирани фрагменти през последните години ", е декларирал президентът. Той е бил безапелационен, че ще продължи да поддържа българските компании да уголемяват връзките си с търговски сътрудници, освен от Европейски Съюз, а и от Близкия изток и други перспективни райони.
 Среща на Румен Радев с работодателските организации БГНЕС
Държавният глава Румен Радев е подчертал, че България продължава да изостава от другите страни от Централна и Източна Европа по редица стопански индикатори в границите на общия европейски пазар. И е добавил, че сравнението единствено с ниската база от предишното не е задоволително, с цел да се изясни разширяващата се разлика в това отношение.
 
В срещата, извършена на " Дондуков " 2, са взели участие най-големите работодателски организации - Българската стопанска камара (БСК), Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), Българската комерсиално промишлена палата (БТПП) и Камарата на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).-->
 Среща на Румен Радев с работодателските организации БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР