Не може без половинката си Кирил Десподов. Футболист № 1

...
Не може без половинката си Кирил Десподов. Футболист № 1
Коментари Харесай

Кирил Десподов прибра гаджето в Италия

Не може без половинката си Кирил Десподов. Футболист № 1 на България прибра гаджето си в Италия и към този момент не е самичък на Ботуша. Той повика при себе си чаровната си другарка Веселина, която е щерка на Цветелина Бориславова. Двамата заживяват дружно на слънчевия остров Сардиния и явно се усещат добре там.

Аклиматизацията на най-хубавия роден състезател няма да бъде изключително сложна и тежка. Той към този момент дебютира за „ Каляри” и то на митичния стадион „ Сан Сиро” против колоса „ Милан”.

Тази събота Десподов подвигна на крайници почитателите на отбора си, когато се появи за първи път и пред родна аудитория на стадион „ Сардиния арена”. Той влезе на терена във второто полувреме и оказа помощ на съотборниците си, когато губеха от „ Парма” с 0:1. След като оказа помощ за цялостния поврат от 2:1 бе изпратен с бурни овации, написа „ България днес”.

На италианския остров българинът има към този момент нов прякор. Той е именуван от почитателите Гранде Деспо. Футболистът провокира същински възторг още с представянето си в Каляри, а малко по-късно бе платен от новия си отбор за 4,2 милиона евро.

Негов най-хубав другар в отбора е Паоло Джулиани, брат на клубния необут Томазо. Той е правнук на Васил Радославов, министър —председател на България от царско време и приказва чудесно български език...

На Десподов е предоставено първокласно имение по време на престоя му в Сардиния, а Веселина изобщо не се поколебала да се реалокира при него. Двамата даже споделиха първа обща фотография от там.

Шушука се, че двамата приказват за деца и семейство, още повече, че Веселина е много по-голяма от гаджето си и желае семейство, откакто нейната сестра Ралица се задоми в Съединени американски щати.
Двамата се събраха през лятото на предходната година и даже си проведоха странствуване с яхта из гръцките курорти. Милионерската наследница е уверена, че родният в Кресна футболист е мъжът за нея.

Още повече, че в този момент Десподов ще получава и тлъста заплата. През първата си година в серия „ А” той ще вземе 400 хиляди евро.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР