„Не можахме да вкараме. Ивахме възможност през първото полувреме. Направих

...
„Не можахме да вкараме. Ивахме възможност през първото полувреме. Направих
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: На 15-и за финала ще сме напълно готови

„ Не можахме да вкараме. Ивахме опция през първото полувреме. Направих промени в състава, някои от титулярите почиваха. Митко имаше малко проблеми с мускулатурата. Везалов също. В последния миг получи някои проблеми и не желаех да пожертвам. Предстои доста значим мач за нас, край. Видяхте, че играхме с трима, които за първи път играеха дружно в отбраната. През второто полувреме ни липсваше и централизация. Затова получихме гол”, разяснява старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович след изгубения бараж за 7-10 място и по този начин „ смърфовете” остават девети в класирането в Първа лига.

„ Казах, че 5-6 титуляри не играха през днешния ден. Оставих на пейката двама-трима. Нормално беше да желая да освежа тима. Дадох късмет и на други да покажат какво могат. Ще намерим нашата форма след 3-4 дни. Ще гледаме мача на следващия ден на Ботев против Берое. Мисля, че на 15-и май нашата форма ще бъде най-хубава, ще бъдем свежи. Илиев е на 100% е подготвен, само че не желаех да пожертвам. Събраха му се доста мачове и желаех да му дам отмора. Неговата роля на терена е доста важна”, съобщи още Акрапович и добави:

„ Шансовете са 50:50. И ние, и Ботев отиваме за Купата на България. Искаме да вземем Купата и ще радваме на този дуел.”

Попитан дали има ултиматум от Христо Крушарски за наложителен успех, треньорът отговори: „ Ултиматум? Защо? Играеш край, това е един мач. Какъв ултиматум да е подложен? За такива неща никой не мисли.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР