Не могат да се казват такива думи за патриарха на

...
Не могат да се казват такива думи за патриарха на
Коментари Харесай

Сидеров: Валери Симеонов да се извини. Да обидиш глава на църквата, значи да обидиш вярата

Не могат да се споделят такива думи за патриарха на най-голямата православна страна. Дори един джихадист не си го разрешава. Да обидиш главата на църквата значи да обидиш вярата. Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила би трябвало да се извини, изрично. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Обединени патриоти и водач на Атака Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Това, че се възраждаме като народ се дължи на Русия. Не мога да дам оценка на патриарха, нито на нашия, нито на съветския. Това е нравствен глава. Как ще давам оценка? Тук не е махленско кафене, в което обсъждаме кой е пристигнал и какво е споделил патриарха ", добави Сидеров.

"Ако не беше съветската страна нямаше да има и непознати бойци като румънци и финландци, които да се включат в съветската постоянна армия. Разбира се, че им благодарим ", сподели още той.

"Стабилността на една коалиция се държи на правилата, не може да прекрачваш граници. Аз направих най-вече взаимни отстъпки за тази коалиция. Когато нападаш вярата няма оттегляне ", приключи Волен Сидеров на въпрос дали обединението е постоянна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР