Не могат да бъдат бити полицаи и военни, докато съм

...
Не могат да бъдат бити полицаи и военни, докато съм
Коментари Харесай

Каракачанов пита: Вие как ги наричате ?

Не могат да бъдат бити служители на реда и военни, до момента в който съм министър на защитата в тази страна, няма да мълча, съобщи вицепремиерът във връзка въпроси на публицисти за визитата му във Войводиново от през вчерашния ден.

" Вие по какъв начин ги наричате, на какво съображение смятате, че аз ги назовавам по някакъв неверен метод? Някое решение на Светия синод ли има, на Организация на обединените нации, на какво съображение? Те самите по какъв начин се назовават? Айде стига сме се правили на по-големи католици от папата. По-важно е друго и всички го виждаме. Този модел, 30 години, не води до интеграцията на това население. Води до тъкмо противоположното ", уточни Каракачанов.

По думите му никой, без значение, какъв цвят на кожата има, какво изповедание има и от кой етнос е, не може бие служители на реда и военни.

" Кой да пазя аз? Престъпниците ли, че за 25 години усвоиха фондове за интеграция, а живеят по-зле от преди ли? Това ли е въпросът? Въпросът е по какъв начин на тези хора ще им вкараме в главата вярното схващане, че законът е идентичен за всички. Не може да има привилегировани групи от популацията, не може да имаш единствено права без отговорности ", разяснява Каракачанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР