Не мога да тълкувам всичко изречено от Борисов. Моята фантазия

...
Не мога да тълкувам всичко изречено от Борисов. Моята фантазия
Коментари Харесай

Радев отрече да има нещо общо със снимките на Борисов, но призна, че има дрон

" Не мога да пояснявам всичко изречено от Борисов. Моята фикция има някакъв лимит. Да, имам дрон, само че нямам нищо общо с това, което приказва господин Борисов. Управлявал съм самолети, управлявал съм и дрон ", съобщи президентът Румен Радев по повод критиките на премиера Бойко Борисов, че опозицията и президентът води компроматна война против ГЕРБ.

Борисов упрекна Радев, че си разрешавал да подвига дрон и да го снима. На тези обвинявания Радев отвърна шеговито: " Моят дрон е толкоз добър, че може да влиза в спална, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с евра ".

По думите му сега има един безразсъден сюжет да се отклони вниманието от най-големия въпрос, дали тези фотоси са режисура, дали записът е монтаж.

" Крайно неприлично е още веднъж да се лепят петна по НСО. Хората там не го заслужават, те са с висок морал и екипите, които охраняват властта са готвени да пазят охраняваните лица, не да ги дескридитират. НСО охранява отвън постройката, само че когато домакинът реши да допусне посетители вътре, той носи цялата отговорност за тези посетители. Не е неприятно министър председателят да си направи преценка на кръга, който позволява ", сподели още Радев.

Президентът изясни, че когато са му посочили фотосите, се е свързал с НСО. Той дефинира един от фотосите като най-смущаващ - този на спящия Борисов. По думите му такова навлизане в персоналното пространство е неприемливо. " Тази фотография значи риск за живота на министър-председателя. В ход е служебна инспекция, тя би трябвало да откри всички обстоятелства и условия ", добави още той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР