Не мога да тълкувам всичко изречено от Борисов, моята фантазия

...
Не мога да тълкувам всичко изречено от Борисов, моята фантазия
Коментари Харесай

Президентът: Имам дрон, но нямам общо с това, което говори Борисов

Не мога да пояснявам всичко изречено от Борисов, моята фикция има някакъв лимит. Да, имам дрон, само че нямам нищо общо с това, което приказва господин Борисов. Управлявал съм самолети, управлявал съм и дрон, съобщи президентът Румен Радев.

Така той разяснява рецензиите на премиера Бойко Борисов, че опозицията, президентът води компроматна война против ГЕРБ, както даже си разрешавал да подвига дрон и да го снима.

" Идва ми на един метър от мен този дрон, може да носи гърмеж. 500 грама гърмеж и да ги пусне. И като кажа на защитата, че ще го смъква този дрон, той го прибира ", уточни през вчерашния ден министър председателят в централата на ГЕРБ.

Моят дрон е толкоз добър, че може да влиза в спалня, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с евра, съобщи президентът Радев.

По думите му сега има един безразсъден сюжети да се отклони вниманието от най-големия въпрос, дали тези фотоси са режисура, дали записът е монтаж.

Крайно неприлично е още веднъж да се лепят петна по НСО, хората там не го заслужават, те са с висок морал и екипите, които охраняват властта са готвени да пазят охраняваните лица, не да ги дескридитират, сподели Радев.

Президентът акцентира, че НСО охранява отвън постройката, само че когато домакинът реши да допусне посетители вътре, той носи цялата отговорност за тези посетители. Не е неприятно министър председателят да си направи преценка на кръга, който позволява, съобщи Радев.

Президентът сподели, че когато са му посочили фотосите, се свързал с НСО.

Една е най-смущаваща - спящият Борисов. По думите му такова нахлувмане в персоналното пространство е неприемливо.

Тази фотография значи риск за живота на министър-председателя, безапелационен бе Радев. Изпратих екип от НСО да изчистят всички опасности.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР