Не мога да се съглася с част от мотивите на

...
Не мога да се съглася с част от мотивите на
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Не взимаме F-16, за да нападнем Русия

Не мога да се съглася с част от претекстовете на президента, като да вземем за пример, че не били наранени доста от въпросите по договорката или че нямало необятен консенсус. Искам да напомня, че това е тематика, която е била коментирана и в обществоно, и в медиите и в институциите в продължение на към този момент две години и половина. Това съобщи в Комисията по защита военният министър Красимир Каракачанов във връзка ветото на президента върху договорката за закупуване на нови самолети за Българската амия, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,Друг претекст е, че не е имало необятен консенсус в общестово. Извинете, само че то няма консенсус по циганската престъпност, а чакаме да има по подобен въпрос като закупуването на самолети. Искам да подчертая също по този начин, че не купуваме американски изтребители, с цел да атакуваме Русия или която и да било друга страна. Това, което виждам, е, че в обществото се води спор на една извънполитическа основа, при която още веднъж се разделяме на русофоби, русофили, американофили и така нататък В тази връзка, до момента в който се разделяме на -фили и -фоби, в никакъв случай няма да има стопроцентов консенсус в българското общество'', изясни Каракачанов.

,,Това, което чух от съперниците на договорката никога не бяха механически причини, а политически. Относно предлагането на опозицията решението за договорката да се отсрочи с шест месеца желая да кажа, че това няма по какъв начин да стане, тъй като тогава цената ще бъде по-скъпа. Така че считам, че по този въпрос би следвало да се ориентираме по отношение на ползите на страната'', добави в умозаключение Красимир Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР