Не мога да се отърва от усещането, че родните ни

...
Не мога да се отърва от усещането, че родните ни
Коментари Харесай

Москов към Атанасов от ДБ: Трябва да си много изтрещял, за да кажеш, че номинацията на проф. Габровски е намигане към БСП

Не мога да се отърва от чувството, че родните ни избраници ни се подиграват, майтапят се с нас, а ние одобряваме тяхното държание прекомерно съществено. Това съобщи в студиото на bTV ръководителят на " Консервативно обединяване на десницата " доктор Петър Москов.
 
Според Москов номинацията на неоспорим престиж като Николай Габровски е опция за всички и за номиниращите го и за тези, при които ще отиде, с цел да търси поддръжка за личната си номинация да излязат от клопките, в които сами са влезнали.
 
" Ако се обърна към другите юнаци от " Демократична България ", които в лицето на Атанасов, споделиха, че номинацията на проф. Габровски била намигане към Българска социалистическа партия, би трябвало да си доста изтрещял. След като си направил по този начин, че " аленият президент " да бъде президент повторно и откакто си се навел и си се хванал за парното, с цел да се коалираш с Българска социалистическа партия, да обвиняваш Габровски в това, че е намигал на някого ", добави той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР