"Не мога да се нарека моден дизайнер, ще е доста

...
"Не мога да се нарека моден дизайнер, ще е доста
Коментари Харесай

Благо Георгиев: Нямам общо с Роналдо

"Не мога да се нарека фешън дизайнер, ще е много гръмко в случай че го кажа. За мен основаването на лична сбирка облекла е по-скоро обвързвано с заниманието ми към това да се обличам добре ", съобщи Благой Георгиев пред HotNews. Тези дни футболистът изненада почитателите с първата си сбирка дрехи BG7 - буквите на имената му в композиция с обичаното число.

Мнозина направиха паралел сред Георгиев и Кристиано Роналдо, който също има своя марка CR7, само че съгласно нашето момче той е употребявал инциалите много преди именития му сътрудник. "От 10-15 години употребявам това редуциране, като 7 е обичаното ми число. Не желая да ме съпоставят нито с Роналдо, нито с никой ", отсече Благо.

View this post on Instagram
A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on May 22, 2019 at 10:45am PDT

Според думите му стилното му творчество е сбъдната негова фантазия. "Отдавна ме влече, постоянно съм се интересувал от облекла и трендовете в мъжката мода. Сега когато съм спрял с футбола и имам повече свободно време, взех решение да осъществявам това занимание в бизнес. Чрез стилната си линия желая да покажа това, което ми харесва на мен и да го предложа на хората, които харесват този жанр.

View this post on Instagram
A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on May 20, 2019 at 9:02am PDT

В начинанието го подкрепила и обичаната му Златка Райкова, която е настоящ моделиер от 5-6 години насам с марката си Bless by Zlatka Raykova. "На Злати и вървят доста добре нещата. По-навътре е от мен и й се поверявам в препоръките ", изясни Георгиев, който постанова спортно-елегантен жанр за всекидневието ни. Към момента е пуснал на пазара 30 продукта с изчистен дизайн и такива с по-екстравагантни решения. За лятото обаче е планувал много по-цветни дрехи за мощния пол. В момента се кроят и екипи за двойки.

А на въпроса, който вълнува всеобщо светските клюкари, по кое време ще е сватбата с обичаната му Златка Райкова, Благо съобщи: "Ще му пристигна времето. Имайте самообладание! "

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР