Не мога да се ангажирам с конкретна информация относно предполагаемата

...
Не мога да се ангажирам с конкретна информация относно предполагаемата
Коментари Харесай

Маринов с коментар за евентуална трета жертва на убийците от Негован

Не мога да се наемам с съответна информация по отношение на хипотетичната трета жертва на убийците от Негован. Това сподели министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред публицисти в коридорите на Народното събрание по отношение на хипотетичната трета жертва на убийците от софийското село, съобщи организация „ Фокус “.

Младенов съобщи, че от Министерство на вътрешните работи са се фокусирали и върху възможни дейности на тези лица в предишното и следствието продължава. „ В момента, в който имаме безапелационни доказателства за осъществено от тях закононарушение, ще уведомим всички “, добави още той.

Маринов бе запитан и за предварителното освобождение на Джок Полфрийман, упрекнат за убийството на 20-годишния Андрей Монов:

" Никога няма да разясня решение на български съд, това, което ние сме свършили като органите за откриване и следствие, ние сме го свършили и лицето е получило съответната присъда, тъй че не бих се заел с коментар във връзка с дейностите на съда ", съобщи той.

Младен Маринов добави, че сигурно се въздържа от коментар по отношение на решението на съда.

„ Аз съм началник на Министерство на вътрешните работи, а точно това са органите, които работят по следствието и мненията ми на решения на съда няма да доведат до нищо хубаво. Всеки може самичък да си направи изводите “, добави още той.

На журналистически въпрос по отношение на какви дейности ще предприеме Министерство на вътрешните работи по отношение на нелегитимността на Полфрийман, че няма годни документи Маринов отговори, че има процедура, която ще бъде спазена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР