Не мога да разбера как президентът ще сваля доверието си

...
Не мога да разбера как президентът ще сваля доверието си
Коментари Харесай

Тома Биков: Румен Радев откри много нескопосано предизборната си кампания

Не мога да схвана по какъв начин президентът ще смъква доверието си от нещо, което не е избрал. Това държавно управление е определено на почтено извършени избори и доверието му е обещано от българския народ. Точно българският народ може да реши и да снеме доверието си от кабинета, като това ще стане още веднъж на избори.

Това съобщи в утринния блок депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за, който разяснява вчерашното изказване на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, че снема доверието си от кабинета "Борисов 3 ". "Кога президентът споделя истината? Когато предходната седмица разгласи пред дипломатите, че България е сигурен и постоянен сътрудник или през вчерашния ден, когато направи своето послание? Според мен и тези, които поддържат президента Радев, не могат да се ориентират в неговите тези. Той споделя, че това ръководство е нездравословно, само че дано каже кои партии са му любимци и няма да са нездравословни. За нас не се трансформира доста обстановката, тъй като от ден първи на това държавно управление то не се е употребило с толеранс нито от опозицията, нито от президента. Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ги е приказвал тези неща и преди 2 седмици, и преди 2 месеца, и преди 2 години. За мен най-големият проблем е, че той не предлага опция. Вчера той си откри предизборната акция, само че го направи много рано и нескопосано. Ние не сме разкрили нашата предизборна акция, тъй като имаме доста работа, а до президентските избори има доста време ", разгласи Биков.

Румен Радев сне доверието си от кабинета "Борисов 3 "

"За мен Радев през вчерашния ден публично съобщи, че ни афишира война. Не знам за какво го прави. Аз не съм дал своя вот за Радев и не мога да си смъква доверието от него. Аз почитам президентската институция. Аз не желая България да остане без президент, както Радев желае страната да остане без министър-председател. Пак ще повторя, че той не споделя кой различен да стане министър председател и не дава опция ", безапелационен бе депутатът.

Борисов отговори на Радев: Ясен разединител на нацията! Нямаме никакви допирни точки с него
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР