Не мога да приема подобни действия, заяви Кралев относно отнетата

...
Не мога да приема подобни действия, заяви Кралев относно отнетата
Коментари Харесай

Кралев не можел да въздейства на БФС за своеволия срещу медии

Не мога да приема сходни дейности, съобщи Кралев по отношение на отнетата акредитация на bTV от Българския футболен съюз. Неприятно е, не мога да го разясня. Доколко са нарушени правила на УЕФА или не са нарушени, не мога да кажа. Противно на мнението, министърът няма толкоз огромна власт над федерацията. Аз не съм склонен с този метод на деяние, сподели спортният министър Красен Кралев.
Бил съм очевидец на доста такива епизоотични дейности от страна на клубове. Според мен не може да се подхожда по този метод, уверен е министърът.
Припомняме, че Actualno.com и Sportlive.bg показаха поддръжка за сътрудниците от bTV в публична позиция. Sportlive.bg няма да отразява никакви изявления на управителни фрагменти на БФС във връзка на мача с Англия, а Actualno.com няма да отрази нищо от този мач.

Има досъдебно произвеждане. Ясно е, че става дума за тежка престъпна демонстрация и крадене на непозната идентичност. Категорично тук е забъркан и мениджърът. Това съобщи в ефира на " Тази заран " по bTV Кралев по отношение на случая с умрелия наш боксьор след присъединяване в галавечер в албанския град Шкодра.
Припомняме, че Борис Станчов излязъл на кръга под непозната идентичност. 21-годишният играч взел присъединяване в мача, като се показал с името на братовчед си - Исус Величков.
Според мен би трябвало да се откри дали е забъркано и здравно лице. Много е значима и експертизата за химическата субстанция на кръвта, сподели още Кралев. Бил ли е здрав Борис преди мача, не е ли бил здрав? И кой е бил на обзор - Борис или Исус Величков, попита министърът. По-големият проблем е при мениджърът Венцислав Георгиев, който съгласно мен изрично взе участие в тази машинация, уверен е Красен Кралев. Той заяви, че лицензът на този човек ще бъде лишен. Това е казус, индивидуален случай в България, уточни още министърът на спорта.

Тази година е извънредно забавна, тъй като е предолимпийска година. Наясно сме почти в какво положение се намираме. Имаме по-голям оптимизъм в предолимпийската година - преди игрите в Токио, направи разбор Кралев за предстоящите оценки за спортистите ни.
Имаме си нашите учредения да се усещаме ощетени и в художествената гимнастика, и в бокса. Много тъничък е моментът със субективния фактор. Нашата федерация направи всичко допустимо по силите си и се надяваме да има по-обективно съдийство, изрази вяра министърът.
Той уточни, че България чака квоти в четири спорта за Олимпиадата в Токио. Имам забележки към ръководенето на битката, само че все пак и там имаме резултати. Мисля, че до края на годината ще сме изчистили фиктивните клубове в страната, разяснява още министър Кралев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР