Не мога да повярвам! Няма нормална логика, която да го

...
Не мога да повярвам! Няма нормална логика, която да го
Коментари Харесай

Съпругата на самоубилия се бивш зам.-министър: Не мога да повярвам

" Не мога да допускам! Няма естествена логичност, която да го накара да посегне на живота си ", съобщи брачната половинка на самоубилия се някогашен зам.-министър на Министерство на вътрешните работи Румен Андреев - Валя Агаина. Нищо не подсказвало, че Андреев ще посегне на живота си. В събота сутринта той, както нормално, отишъл на лов с другари. Върнал се обаче малко по-рано от нормалното - към 14.30 часа и лежащ незабавно, с цел да си почива. Към 18.00 часа брачната половинка му отишла да го разсъни, той с огромна принуда станал. " Едвам, колкото да се подвигна ", сподели Агаина пред " Епицентър ".

Тя го помолила да отиде да купи самун от магазина в селото, излялзла на открито да прибере прането от простора и в един миг чула изстрел. Като се върнала във вилата, го видяла прострян на земята в хола, оплискан в кръв. Обезумяла Агаина изтичала до комшия доктор. Когато докторът го видял, единствено споделил: " Той към този момент няма потребност от мен ".

В последните години Румен Андреев страдаше от тежко заболяване на тазобедрената става, съпроводено с нетърпими на моменти болки. Взимаше болкоуспокоителни медикаменти, само че все по-често прибягваше до алкохола. Съпругата му го е молела да спре с пиенето.

" Криеше се, с цел да пие. Казвах му - стой да пиеш! Много го болеше! Но каквото и да е било, няма естествена логичност, с цел да го направи! Не съм очаквала, че може да посегне на живота си. Той не е подобен човек. Как можа да сътвори такава нелепост? Как ще пребивавам без него ", прибавя тя.

" Мъча се да намеря логичност, няма! Хората и рак имат, и отново живеят! Да, болките му в ставата бяха пъклен, само че той е постоянно е бил мощен като темперамент и като дух. Като го видях в доста къв, мислех си, е диша и повиках доктор. Той единствено като го видя, сподели: " Не "! Не мога да допускам! ", споделя Агаина.

Веднага се обадила в полицията, първо доши от 8-мо РПУ, след това от Столична дирекция на вътрешните работи, най-после от Съдебна медицина. До 5 часа сутринта траял огледът и следствието. Няма подозрение, че става въпрос за самоубийство, само че на натрупа ще бъде направена аутопсия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР