Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам.

...
Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам.
Коментари Харесай

Северин Красимиров призна, че е виновен, съжалява

" Не мога да допускам, че аз съм го направил. Съжалявам ". С тези думи се обърна Северин Красимиров преди началото на съвещанието пред кореспонденти. Там би трябвало да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд, оповестява Българска телеграфна агенция. Виновен съм, добави той и сподели, че ще одобри всяка присъда от съда. По думите му няма доста мемоари за случилото се.

Красимиров е упрекнат за обезчестяване и за ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост на 30-годишната Виктория Маринова - административен шеф на русенската телевизия TVN и водеща на предаване.

Престъплението бе осъществено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше намерено в ранния следобяд в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе арестуван 21-годишният Северин Красимиров от Русе.

В осъществяване на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а през вчерашния ден бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР