Не мога да не изразя удовлетворението си, че има още

...
Не мога да не изразя удовлетворението си, че има още
Коментари Харесай

БСП към Борисов: Сбъркахте подхода, не трябваше да има чисто партиен премиер

Не мога да не изразя удовлетворението си, че има още една жена на масата на договаряния. Благодаря на делегацията ви, с която се срещнах предходната седмица.

Търсих отговор на два въпроса – има ли потребност България от постоянно държавно управление, което да направи по този начин, че страната да излезе от политическата рецесия, и имаме ли обща рамка и цели. Отговорът беше да.

Това съобщи претендентът за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел на среща с Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Тази рамка е обща, тя търпи промени. Ние оставаме отворени за този разговор. Въз основа на това през днешния ден доближаваме до идващия стадий какъв може да бъде вероятният формат на това държавно управление. Моето предложение към вас е експертно държавно управление с явен период на мандат, който да покаже и на българите, че това работещо държавно управление извършва техните въпроси ", уточни Мария Габриел.

„ Няма да ви е елементарно! Първо към Борисов - сбъркахте метода още през цялото време. Не биваше да се предлага чисто партиен министър председател. Трябваше да търсим формат за национално, а не партийно държавно управление ”, изясни позицията си Корнелия Нинова.

Очаквайте детайлности.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР