Не мога да кажа добро утро. Много е трудно да

...
Не мога да кажа добро утро. Много е трудно да
Коментари Харесай

Колеги на починалия д-р Стамов: Трудно е, той беше млад, добър и вдъхновен колега

 " Не мога да кажа положително утро. Много е мъчно да се приказва, тъй като излиза, че човек би трябвало да си отиде, с цел да каже някой хубави и положителни думи ". Това съобщи в тв предаване Катя Сунгарска, говорител на центъра за незабавна здравна помощ, относно починалия от COVID-19 доктор от Спешна помощ.

" Той бе млад, добър и въодушевен сътрудник. Дълго работи в центъра за Спешна здравна помощ. Озовал се е на доста от тежките произшествия, които сме имали. Беше момче, което доста държеше на себе си и здравето си, тренираше, поддържаше се. Спасил е хиляди животи ", посочи тя.

На въпрос дали доктор Стамов е имал семейство, тя отвърна: " Не може да влизам в такива детайлности. Има близки хора, съболезнования към всички тях ". Трагични детайлности за умрелия от COVID-19 доктор от Спешна помощ Запитана дали в действителност се е заразил от пациент Сунгарска сподели: " Много е мъчно това да бъде казано, изключително с безспорна сигурност. Няма метод човек да разбере по какъв начин се заразява. Имаме огромни догатки. Около 5 дни преди да развие признаците, той е преглеждал човек в с ковид в доста тежко положение, който след това също е умрял. Имаме подозрения, само че не можем да кажем на 100%, че той се е заразил ".

" Този вирус към момента е чужд. Виждате, че той се трансформира. Той реагира не по този начин, както чака науката. Трябва да демонстрираме доста по-голяма отговорност и една концепция повече да се опасяваме. Говоря за тези, които не употребяват защитни средства, и не престават да настояват, че " такова животно няма " - не, има! ", добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР