Не много автомобили на пътя имат шанс срещу тези бързи

...
Не много автомобили на пътя имат шанс срещу тези бързи
Коментари Харесай

На лов за нарушители с Alpine A110 - видео

Не доста коли на пътя имат късмет против тези бързи патрулни коли - френската жандармерия в този момент разчита на Alpine A110 за бързите си звена за лов на извършители на пътните правила. Поръчани са 26 екземпляра и доставката ще стартира при започване на 2022 година

Светлоотразителни фолиа, сини светлини и надпис "Жандармерия " на всички места, специфична сигнална система и несъмнено радиото са измежду особеностите на полицейския Alpine. Колите са доработени от експерта DURISOTTI. На 17.12.2021 година колите бяха показани от министъра на вътрешните работи военачалник Родригез (DGGN) Лоран Роси (Управляващият шеф на ALPINE) и представители на компанията DURISOTTI. Това са първите 2 екземпляра на ALPINE A110, предопределени за френската жандармерия (Бригада за бърза интервенция).

„ В допълнение към мощността на модела със приблизително ситуиран мотор със 185 квт / 252 к.с., релативно умерената консумация и излъчванията на CO2 също бяха решаващи за избора на служителите на реда “ - споделят от дъщерното сдружение на Renault - Alpine.



Френската национална жандармерия от много дълго време залага на бързите френски модели. От 1966 година те се употребяват във флотилията на бързата незабавна жандармерийска бригада. Renault R 18, R 21 Turbo и Megane R.S. са на работа в гонене на нарушителите в трафика и други „ грешници “ по отношение на закона.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР