Не мисля, че това е формата и начинът за протест,

...
Не мисля, че това е формата и начинът за протест,
Коментари Харесай

Александър Сиди за мед. сестрите: Не мисля, че това е формата и начинът на протест

Не мисля, че това е формата и методът за митинг, сподели във връзка на дейностите на медицинските сестри в постройката на някогашния Партиен дом националният представител от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

Пред публицисти в Народното събрание Сиди разяснява, че митингът на медицинските сестри и случилото се през днешния ден са две разнообразни неща. "Протестът е с претенции, които в техните очи са обективни, тъй че би трябвало да седнем и помислим какво можем да помогнем, само че провокациите, които се случват, са неприемливи и нелогични ", уточни Сиди.

Извънредно състояние с барикадираните медицински сестри

По думите му постройката на пл. "Ал. Батенберг ", където се организират съвещанията на парламентарните комисии, е социална, само че "да висиш от прозорците провокира единствено напрежение и не е опит за решение на проблемите ".

В последна сметка, те са наясно, че министърът не е в страната, има присъединяване в интернационален конгрес с други здравни министри. Не разбирам какво вършиха в постройката на Народното събрание през цялата нощ, чакайки го, разяснява Сиди.

Шефът на НСО с коментар за обстановката с здравната сестра: От Министерство на вътрешните работи не ни помогнаха

Той бе безапелационен, че сходни акции, с които единственото, което се реализира, е нагнетяване на напрежението, би трябвало да спрат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР