Не мисля, че ще имам проблем с мотивацията в следващите

...
Не мисля, че ще имам проблем с мотивацията в следващите
Коментари Харесай

Фетел: Мисълта за отказване беше в главата ми дълго време

„ Не мисля, че ще имам проблем с мотивацията в идващите 10 надпревари, тъкмо противоположното. Тази мисъл за отричане беше в главата ми дълго време и отнемаше доста от моята сила в случай че би трябвало да сме почтени. Може би даже ме разсейваше на моменти, само че в този момент към този момент ще ми е по-лесно в идващите надпревари “, сподели Фетел преди началото на уикенда за Гран При на Унгария.
 Себастиан Фетел разгласи отдръпването си от Формула 1 Себастиан Фетел разгласи отдръпването си от Формула 1
„ Това не беше незабавно решение. Финалното решение беше взето през вчерашния ден (в сряда), когато споделих на тима, само че процесът по неговото взимане беше много дълъг. Мислих доста над това. Сега е верният миг за мен да върша други неща.

„ Знаем какъв брой време и сила лишава Формула 1 и в случай че ще съм тук, ще желая да го върша по верния метод. Аз обаче нямам мотивацията да съм тук, единствено с цел да попълням бройкат. Целата ми постоянно е била да съм в челото и да се боря за победи “, добави германецът.
 В Астън Мартин са желали Фетел да остане най-малко още една година В Астън Мартин са желали Фетел да остане най-малко още една година
В своята кариера Фетел има спечелени 53 победи, 122 подиума, 57 полпозишъна, 3076 точки и 4 световни титли в 189 старта. Той ще завърши своята кариера с 299 старта, въпреки че ще вземе участие в 300 състезателни уикенда. Гръмналият му двигател в загряващата обиколка в Бахрейн през 2016 година ще му попречи да направи своя старт №300 преди да завърши кариерата си.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР