Не мисля, че ще има управляваща коалиция в този парламент,

...
Не мисля, че ще има управляваща коалиция в този парламент,
Коментари Харесай

Вигенин: Не мисля, че ще има управляваща коалиция в този парламент

„ Не мисля, че ще има ръководеща коалиция в този парламент ”, съобщи пред Нова тв заместник-председателят на Народното събрание от квотата на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин. По думите му мнения, че Българска социалистическа партия ще се коалира с останалите партии, подкрепили кандидатурата на Рашидов, целят да дискредитират левицата.

След 11 гласувания и близо 55 часа първо съвещание, с болшинство от 139 гласа Вежди Рашидов застана в петък отпред на 48-ото Народно заседание. За него гласоподаваха депутатите на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и „ Български напредък ”. 

Вигенин съобщи още, че компромисът, който Българска социалистическа партия е направила в петък, е само с цел да стартира работата на Народното събрание. Той разяснява и досегашните си съдружни сътрудници в лицето на Политическа партия и Демократична България. „ Те би трябвало да излязат по някакъв метод от обстановката, в която са. Разбирам ги ненапълно, само че „ Продължаваме Промяната ” на процедура не даде опция ”, сподели Вигенин и акцентира, че поддръжката е била еднократна. 

По думите на депутата ГЕРБ не трябва да бъдат допускани до властта. Вигенин обоснова изказванието си като изясни, че още като са видели, че се образува болшинство, отношението им се е трансформирало.

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР