Не мисля, че ще има промяна дори и след новата

...
Не мисля, че ще има промяна дори и след новата
Коментари Харесай

Предстои нова проверка на общината за терасата на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев


Не мисля, че ще има смяна даже и след новата инспекция по отношение на мнението на моята администрация за това, че би трябвало да бъде отстранена откритата като противозаконна сграда на терасата на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев. Това сподели в утринния блок на БТВ „ Тази заран " кметът на регион „ Слатина " Наталия Стоянова.
Това, което са установили моите сътрудници месец април, остава същото и то е непроменено. Единствената разлика, която би могла да се откри и да се получи е, в случай че самия притежател е открил, че надстроените пристройки на терасата му са противозаконни и той самичък да си ги е съборил, добави районната кметица. Аз имам едни и същи чиновници по член 223 от Закона за устройство на териториите, само че бих могла да разширя екипа на чиновниците, които ще извършат повторната инспекция, сподели още Наталия Стоянова.
Районната кметица разяснява, че от началото на инспекцията е имала добра връзка със столичния кмет Йорданка Фандъкова както и с основния проектант на София Здравко Здравков, до момента в който с някогашния към този момент шеф на дирекция „ Общински строителен надзор " проектант Влади Калинов, са нямали добра връзка и тя не е говорила с него за какво е отменил акта на нейната администрация по отношение на законността на постройките на терасата на Пламен Георгиев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР