„Не мисля, че Сергей Станишев хвърля сянка върху избора на

...
„Не мисля, че Сергей Станишев хвърля сянка върху избора на
Коментари Харесай

Таня Андреева: Подозирам, че има личностен спор между Станишев и Нинова

„ Не мисля, че Сергей Станишев хвърля сянка върху избора на Елена Йончева за лидер на листата на левицата, само че това което чух след пленума на Българска социалистическа партия, е, че има огромен брой организации ( към 300), които са номинирали Станишев за лидер или за член на листата на БСП”. Това сподели някогашният здравен министър в кабинета „ Станишев” Таня Андрееева в „ Тази неделя”.
Българска социалистическа партия избира с скришен избор сред Станишев и Йончева за лидер на евролистата Изпълнителното бюро номинира Елена Йончева
Българска социалистическа партия, откакто избра Елена Йончева за собствен лидер, отсрочи оповестяването на другите имена за 14 април. Лидерът на левицата Корнелия счита пък, че " Сергей Станишев не би трябвало да бъде в листата на Българска социалистическа партия ". Така тя отговори на рецензиите на Станишев, че има нередности при избора на Елена Йончева за лидер на евролистата.

Андреева разяснява, че не може да си изясни за какво Нинова не желае Станишев в листата. Според нея има някакъв личностен спор.
Нинова: Като водач на ПЕС, Станишев не може да пази българските ползи в Брюксел Лидерът на Българска социалистическа партия отхвърли изказванието, че вчерашният избор, при който Елена Йончева беше определена да води евролистата на левицата, е фалшифициран
„ Защото разлика сред политиките на „ Визия за България” и на ПЕС не се различават”, сподели още някогашният здравен министър.

Тя упрекна и някои хора от партията, които са подкрепяли Станишев по време на ръководството му, в „ измяна”, като съобщи, че на следващия ден при промяната на ръководителя на Българска социалистическа партия ще не помнят направеното и от Корнелия Нинова.
Сергей Станишев: Не се усещам като паднал от мотора Оставам в борбата за нареждането на листата на Българска социалистическа партия, съобщи водачът на ПЕС
Според нея Българска социалистическа партия не е в добра позиция да се втренчва в разликите вътре в партията, тъй като залогът за евроизборите е огромен.

„ Българска социалистическа партия и Сергей Станишев имат доста ясни послания за обществена политика за младежка гаранция, която беше и една от най-големите политики на ПЕС и те съумяха да я защитят, а доста младежи намират работа поради тази гаранция”, сподели още Андреева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР