„Не мисля, че решението за руските дипломати е нещо, от

...
„Не мисля, че решението за руските дипломати е нещо, от
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Правителството трябва много да внимава със ситуацията с руските дипломати

„ Не мисля, че решението за съветските дипломати е нещо, от което могат да се възползват нашите депутати. По-важно е дали това решение е извънредно. Ако държавното управление на Мей приведе нови обстоятелства, българското държавното управление ще би трябвало да направи безапелационна стъпка, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 политологът Румяна Коларова Доц. доктор Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 година в София. Румяна... към профила.

„ Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила се опита с декларация да излезе с едни гърди напред пред ГЕРБ, само че не й се получи. Ако има внезапна реакция на България, може да има стопански разтърсвания. Това е най-лошото, което може да се случи. Подозирам, че когато има страна, в която огромна част от стопанската система е обвързвана с Русия, постоянно държавното управление на тази страна би трябвало да внимава. Ситуацията е доста комплицирана за Русия, тъй като има задоволително страни, които демонстрират взаимност към Великобритания”, безапелационна беше тя.

Васил Тончев добави: Мнозинството от хора счита, че остра реакция към Русия не би се харесала и държавното управление се преценява с тази позиция. Избягват се всички остри удари и това се прави главно от втория в държавата- Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР