Не мисля, че някой е фалирал от това, че е

...
Не мисля, че някой е фалирал от това, че е
Коментари Харесай

Министър Горанов: Никой не е фалирал от това, че е изтъркал две билетчета

Не мисля, че някой е банкрутирал от това, че е изтъркал две билетчета, без да отивам в другата прекаленост и да настоявам, че би трябвало непрекъснато от ефира да се лее сходна реклама. Това сподели финансовият министър Владислав Горанов в ефира на, разяснявайки предлагането за ограничение на рекламата на лотарийните игри на вицепремиера Валери Симеонов .

„ От друга страна, тази реклама е опцията вие всяка заран да сте в ефир и да обучавате обществото. Ако нямат реклама, а се финансират от нещо друго, зависимостите на медиите доста ще се проявят “, добави Горанов.

По думите му дебатът още се води, на този стадий се преувеличават рисковете и тематиката се преекспонира.

“За мен като част от екипа, който би трябвало да осъществя политиката върху хазарта, е значимо да се ограничи този вид битов хазарт, който се случва в игралните зали, покрай учебните заведения, в обитаемоте места. От него хората в действителност страдат, защото хазарта всъщност е обществен проблем. В случая истеризирането на тематиката с рекламата и на резултатите от хазарт е непропорционална. Изчакваме да забележим по какъв начин ще се развият нещата в Народното събрание ”, разяснява още финансовият министър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР