Не мисля, че някога повече ще бъда член на политическа

...
Не мисля, че някога повече ще бъда член на политическа
Коментари Харесай

Виктория Василева: Не мисля, че някога повече ще бъда член на политическа партия


Не мисля, че в миналото повече ще бъда член на политическа партия. Това сподели в изявление за „ Дневник “ Виктория Василева, която напусна Има Такъв Народ и се отхвърли от депутатското си място.

Тя заяви, че към момента не знае с какво ще се занимава след излизането си от политиката. " Искам да си дам време да си умря, да си направя дипломната работа, с цел да си завърша магистратурата. След това ще имам опция да се замисля в каква сфера бих желала да се развъртвам, може би ще е в областта на образованието ", сподели тя.

По мотив появилата се в общественото пространство информация, че ще бъде изпратена като дипломат на България, тя съобщи: " Никога не съм имала такива хрумвания, само че пък ми дадоха хубава концепция, може пък да ивидя какви са разновидностите за кандидатстване и да опитам, за какво не? Казвам го в кръга на шегата ".

 

" Имах един-единствен диалог с Кирил Петков. Опитах се да му обясня нещата, които вършат като неточности и за какво нещата не вървят. Не е имало нито увещаване от негова страна, нито молба за поддръжка ", сподели още ексдепутатът.

„ Нищо не ми е предлагано. Никога не сме водили диалог, който да е бил за поддръжка на държавно управление, за овакантяване на парламентарна група “, добави тя.

Василева добави, обаче, че други нейни сътрудници са били търсени за поддръжка.

Тя не счита, че от Има Такъв Народ са сбъркали като са напуснали обединението.

„ Това с илюзиите очевидно се трансформира в хубава метафора, тъй като първият въпрос постоянно е за илюзиите, на които съм споделила „ довиждане “. За мен илюзиите са като демоните, с които всеки един човек живее в даден интервал на живота си. Това, че в този момент съм споделила „ довиждане “ на тези илюзии, не значи, че в бъдеще няма да си основа други. Аз съм човек, който имам вяра в това, което прави и в професионален, и в персонален проект. Инвестирам доста от себе си и в това ми е огромният проблем. Слави Трифонов и Тошко Йорданов са част от всичко това, което ме е заобикаляло. Не мога да кажа, че единствено те са аргументите или главната причина за разбиването на тези илюзии. Тези илюзии не са свързани толкоз съответно с избрани хора, колкото с избрани трендове и дейности. В никакъв случай не мога да кажа, че те са хората, които са взели участие в разбиването на тези мои илюзии. За моите илюзии упреквам себе си, тъй като сама съм си ги основала “, разяснява още някогашният народен представител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР