Не мисля, че нечия оставка би решила една криза, заяви

...
Не мисля, че нечия оставка би решила една криза, заяви
Коментари Харесай

Генералният директор на БНР: Недостойно е да подам оставка

Не мисля, че нечия оставка би решила една рецесия, съобщи Светослав Костов. ”Когато се стигне до напрежение и рецесия, най-лесният метод е да си тръгнеш – дали е най-достойният, не съм уверен.
Това сподели генералният шеф на БНР Светослав Костов в 20-минутно изявление за " 12 плюс 3 ".

" В дните от петък до понеделник каквото и да беше изказано, щеше да бъде интерпретирано по най-различни способи. За мен е по-важно да се възвърне естествената спокойна конюнктура за работа. Предстои ни нещо извънредно значимо – едни локални избори, които, както се оказва, няма да бъдат въобще леки. Аз досега не съм виждал една такава акция, която стартира толкоз рано под една или друга форма “, разяснява Костов.

В момента обстановката с техническото положение не е изключително добра, заявява шефът на БНР и добави: " Когато се подават към КРС планови профилактики и поправки, това се прави един път в годината, при започване на годината. Такива не са подавани в последните години. Това, което знам от господин Пламен Костов, е, че имаме механически проблеми, които са съществени ".

" Не мога да кажа, че някой има виновност. Ако би трябвало да търсим виновността, може би би трябвало да я търсим някъде по-назад, в хората, които вероятно са доставяли друга техника, хората, които вероятно са работили по техническото създаване. Мисля, че е по-добре да разберем къде е казусът, с цел да бъде решен и с цел да не стават такива неща ", разяснява генералният шеф на БНР.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР