Не мисля, че лесно се печели доверието на хората. Това

...
Не мисля, че лесно се печели доверието на хората. Това
Коментари Харесай

Живко Тодоров: Силата на една партия не е в една личност, а в нейния екип

Не мисля, че елементарно се печели доверието на хората. Това става с доста работа и изключително там, където кметовете са били по-сериозни през миналите 4 години и са съумели да завоюват по-високо доверие, считам, че се справихме добре, сподели в студиото на " Сутрешен блок " Живко Тодоров, член на ИК на ГЕРБ и кмет на Стара Загора.

Живко Тодоров, член на ИК на ГЕРБ и кмет на Стара Загора: Там пък, където виждате, че има разпределяне, там и загубихме - като да вземем за пример Благоевград, Русе, Видин. Хората си дават мнението по този начин, че един кметски избор е мощно мажоритарен избор и се въздейства от съответната фигура в съответния район.
По думите му е хубаво, че министър председателят има доста фрагменти разполагаем, с които да работи и стартира.
Живко Тодоров, член на ИК на ГЕРБ и кмет на Стара Загора: Това е силата на една партия. Тя не е в една персона, а е в един тим и един екип, който се показва сполучливо,
Според него в ГЕРБ има доста хора, които заслужават доверието на хората. Перспективата и бъдещето на една партия е да построява свои фрагменти, да ги постанова в политическия живот и те да се показват сполучливо, сподели Тодоров.

Вижте повече във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР