Не мисля, че имаше предвид нас. Той много добре ни

...
Не мисля, че имаше предвид нас. Той много добре ни
Коментари Харесай

Кирил Петков разкри каква военна помощ е поискал Зеленски от България


Не мисля, че имаше поради нас. Той доста добре ни познава и знае, че пазиме българските ползи. Това сподели в предаването "120 минути " по БТВ министър председателят Кирил Петков във връзка днешните думи на президента Радев, че "политически шарлатани да разпалват пристрастеностите от войната за своя приложимост ".

Единият вид е да сме меки като Орбан, да купуваме газа на Русия. Другата позиция е позицията на Европа е да кажем, че не може през 21 век да летят бомби и да си затворим очите. Нашето държавно управление не мисли, че това е в български интерес, съобщи Петков.

В момента Украйна получава отвред съвременни оръжия. Ние имаме опция да поправяме съветската военна техника на Украйна. Зеленски ми сподели, че имат потребност от ремонт на съветските им машини. Това е точната формулировка на военно-техническата помощ. Той ме помоли и изиска от нас характерно това, посочи министър-председателят.

У нас тематиката е превърната в политическа дъвка, само че там Зеленски ми говореше съответно от какво имат потребност, с какво можем да помогнем. Става въпрос за ремонт на оръжие, което той към този момент употребява, само че е остаряло, добави той. По думите му "Терем " и "Авионамс " имат специализацията да ремонтират тъкмо такова оръжие.

Гласуването в Народното събрание би трябвало да е ясно. Ние от Политическа партия ще гласуваме "за " общия мандат на военно-техническа помощ. Оттам нататък, каквото изискат украинските ни сътрудници, ще гледаме да го създадем, в случай че е във възможноастите ни, акцентира министър председателят.

Според него сега няма заплаха държавното управление да падне. Всички сътрудници осъзнават, че по време на война е доста безконтролно да допуснем държавното управление да падне. Не считам, че ще го създадат, уточни Кирил Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР