Не мисля, че имаше предвид нас. Той много добре ни

...
Не мисля, че имаше предвид нас. Той много добре ни
Коментари Харесай

Кирил Петков разкри каква военна помощ е поискал Зеленски от България


Не мисля, че имаше поради нас. Той доста добре ни познава и знае, че пазиме българските ползи. Това сподели в предаването " 120 минути " по БТВ министър председателят във връзка днешните думи на президента Радев, че " политически шарлатани да разпалват пристрастеностите от войната за своя приложимост ".

Единият вид е да сме меки като Орбан, да купуваме газа на Русия. Другата позиция е позицията на Европа е да кажем, че не може през 21 век да летят бомби и да си затворим очите. Нашето правителствоп не мисли, че това е в български интерес, съобщи Петков.

В момента Украйна получава отвред съвременни оръжие. Ние имаме опция да поправяме съветската военна техника на Украйна. Зеленски ми сподели, че имат потребност от ремонт на съветските им машини. Това е точната формулировка на военно-техническата помощ. Той ме помоли и изиска от нас характерно това, посочи министър-председателят.

У нас тематиката е превърната в политическа дъвка, само че там Зеленски ми говореше съответно от какво имат потребност, с какво можем да помогнем, добави той.

Гласуването в Народното събрание би трябвало да е ясно. Ние от " " ще гласуваме за общия мандат на военно-техническа помощ. Оттам нататък, каквото изискат украинските ни сътрудници, ще гледаме да го създадем, в случай че е във възможноастите ни, акцентира министър председателят.

По думите му няма заплаха държавното управление да падне. Всички сътрудници осъзнават, че по време на война, е доста безотоговорно да допуснем държавното управление да падне. Не считам, че ще го създадат, уточни.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР