Не мисля, че имаше нещо символично в момента, който избрахме

...
Не мисля, че имаше нещо символично в момента, който избрахме
Коментари Харесай

Калина Константинова: Всеки министър изпълнява приетите от парламента политики

Не мисля, че имаше нещо алегорично сега, който избрахме за учредяването на партията. Просто пристигна моментът да извървим и този път и да формализираме това, което към този момент вършим. Това сподели вицепремиерът Калина Константинова в предаването „ Събуди се “ по Нова телевизия.

Тя отхвърли да има връзка сред учредяването на партия и подготовката за нови избори.

По мотив трите по-малки партии, чиято регистрация употребява „ Продължаваме промяната “ за регистрация в парламентарния избор, Константинова съобщи, че на този стадий парламентарната група е единна и продължава във формат, в който е. „ Истината е, че отлично се сработихме с сътрудниците и през целия път те са били до нас. Те са прелестни градивни сътрудници. Нашият път ще продължи да бъде с тях “, съобщи тя.

Тя разяснява и единството на обединението. „ Когато имаме едно общество, което е толкоз фрагментирано, и един парламент с толкоз политически партии, ние сме едно отражение на това, което са мненията на обществото. Същото нещо се случва и в нашата коалиция. Реално в съглашението, което подписахме, сме отворили над 90% от целите, които ни сплотяват. Всички спомагателни неща са въпрос на преценка, оценка, гласоподаване и заключителен избор въз основата на критерии. Факт е, че никой досега не се е отметнал от нито едно решение, които сме взели преди да влезем в обединението “, акцентира Константинова.

Закриването на профилираното правораздаване е сполучливо осъществяване на една от значимите за обществото задания, даде образец вицепремиерът.

По отношение на мнението на външния министър Теодора Генчовска, че България води две разнообразни външни политики, Константинова разяснява, че всеки министър извършва признатите от Народното събрание политики. „ Ако има каквато и да е смяна, тя ще стане ясна от Народното събрание. От първия ден се опитваме да работим по нещата, които бяха занемарени. Стига всичко да се извършва по метода, по който е заложено и да дава отговор на решенията, които са взети в Народното събрание, не виждам никакъв проблем да се извърви този път “, съобщи вицепремиерът. Тя отхвърли да има поръчки за промяна на външния министър от страна на „ Продължаваме промяната “.

Професионализъм, честност и безупречна известност би трябвало да има новият претендент за гуверньор на Българска народна банка, съобщи Калина Константинова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР